Finansielle selskaper som Visa ser digitale eiendeler i et mer positivt lys

Det ser ut til at betalingsselskaper som Visa , Mastercard og PayPal synger en annen – og mer positiv – melodi når det gjelder cryptocurrencies .

Selskaper som Visa har hjerteforandring

I det siste har ikke nevnte selskaper og cryptocururrency alltid alltid fått med seg. Årsakene er store og varierte, med den store at mange digitale eiendeler ikke har tjent tilliten som andre betalingsplattformer har fått. For eksempel har kredittkort uten tvil bevist seg gjennom årene. De har erstattet kontanter på en måte og gir en bekvemmelighet og betalingsevne når man går dersom utgiftene viser seg å være for vanskelige for visse individer å håndtere alle på en gang.

Bitcoin Era og andre kryptokurser har ikke nødvendigvis blitt testet, gitt at de sjelden – om noen gang – blir brukt som betalingsverktøy for varer og tjenester. Svært få utsalgssteder aksepterer cryptocururrency som betalingsmiddel, og på toppen av dette er plassen full av svindel , svindel og annen ondsinnet aktivitet som uten tvil har satt en flekk på bransjens stadig tilpasningsrike omdømme.

Dermed så det ut til at mange finansielle selskaper ikke var villige til å akseptere krypto som fremtidens vei, selv om dette ser ut til å endre seg. De siste årene har det blitt klart at digitale valutaer kan ha en vei å gå før de blir sett på som mainstream, men de har etablert det faktum at de er her for å bli, og selskaper som PayPal og Visa har ikke noe annet valg enn å godta dette og endre holdning deretter.

I et fersk blogginnlegg forklarte Visa:

Konseptet digital valuta – eller en digital versjon av kontanter kontrollert av en privat nøkkel – ble opprettet for mer enn ti år siden, med lanseringen av bitcoin . Vi tror at digitale valutaer har potensial til å utvide verdien av digitale betalinger til et større antall mennesker og steder. Som sådan ønsker vi å være med på å forme og støtte den rollen de spiller i fremtiden for penger.

Det som er spennende med det økende forholdet mellom kredittkortselskaper og digitale valutaer er at enhetene det gjelder ikke kunne være mer forskjellige. For eksempel er kredittkort sentraliserte. De er verktøy utstedt av finansielle selskaper som registrerer informasjon om deg og transaksjonene selv hver gang de brukes til å gjøre innkjøp.

Bitcoin og crypto er derimot designet for å være desentraliserte eiendeler og gi brukerne mer kontroll over informasjonen deres, hvordan den brukes og hva det er de bruker pengene sine på, så det er interessant at begge enhetene vil komme sammen i slike en måte.

Jobber for å bygge en bedre fremtid

Konserndirektør for Mastercard Raj Dhamodharan uttaler:

Cryptocurrency markedet fortsetter å modnes, og Mastercard driver det videre, og skaper trygge og sikre opplevelser for forbrukere og bedrifter i dagens digitale økonomi.